Budapest Lentemarkt 2020

Wilt u meer weten over de lentemarkt in Boedapest, vaak aangeduid als de Paasmarkt van Boedapest? Lees verder om de data voor de markt, de locatie, en alles wat er te weten valt over deze populaire markt in Boedapest te vinden.

Boedapest staat bekend om zijn prachtige Kerstmarkt met een ongelooflijke sfeer in de Vörösmarty Tér in Boedapest. Maar heb je ooit de paasmarkt bezocht, ook wel bekend als de Lentemarkt, op hetzelfde plein?

Misschien heb je gehoord over de verbazingwekkende Schönbrunn in Wenen was een jaarlijkse Pasen markt is geregeld? Het is heel beroemd, en veel mensen gaan er elk jaar. Maar wist u dat de paasmarkt in Boedapest steeds beter wordt? Als je het nog niet hebt meegemaakt, is het nu de tijd!

Veel mensen genieten van de kerstmarkten vanwege de geweldige lichten, en de geuren die zich zo goed verspreiden in de koude lucht. Nou, ook al is het warmer en helderder tijdens de jaarlijkse paasmarkt (Lente beurs / lente markt), u nog steeds ervaring geweldig voedsel, heerlijke geuren, en veel ambachtelijke producten als je de markt bezoekt.

De grootste lijnen zijn altijd voor de plaatsen waar u de traditionele Schoorsteencake kopen, maar u zou ook al interessant voedsel moeten proeven, en sommige hand-made producten in de vele kraampjes rond het vierkant kopen.

Mocht je moe van de markt zelf, dan kun je altijd iets te eten inGerbeaud ofHard Rock Cafe.

Easter Market in Budapest / Spring Market Budapest
Paasmarkt in Boedapest

Budapest Spring Market 2020 / Budapest Paasmarkt 2020

De markt is open van 3 april tot 26 april!

In het algemeen, de paasmarkt / Lente markt opent op dezelfde datum als de Lente Festival, maar duurt iets langer. Dus, als u hier op zoek bent naar informatie over toekomstige lentemarkten in Boedapest, controleer dan of de data voor het lentefestival is gepubliceerd. Als dat zo is, geeft dat je een gigantische voorsprong als het gaat om de data van de voorjaarsmarkt op het Vörösmarty plein.

Easter market in Budapest
Paasmarkt in Boedapest (Made by BFTK)

Hoe kom je op de paasmarkt?

U gemakkelijk naar deze markt met behulp van de ondergrondse / metro. De Vörösmarty Tér is het eindpunt op de gele metrolijn, de op een na oudste metrolijn van heel Europa, een attractie op zich.

Als u op zoek bent naar een kleinere markt / beurs, vindt u ook een soortgelijke Pasen / Lente markt naast de Allee Shopping Center aan de Buda kant, naast het eindstation van tram nummer 4. Hier u handgemaakte kleding, tassen, portefeuilles, Palinka, wijn, schoorsteen taarten, en andere kleine dingen te kopen.


Zoals eerder vermeld, is er een zeer beroemde lentemarkt in Wenen door Schönbrunn. Als je een auto hebt en veel wilt rijden, dan kun je beginnen met je vijf uur durende rit richting Praag (vanuit Boedapest), en je de heerlijke Paasmarkten in Praag ook!


Voor meer informatie over wat er gaande is in Boedapest, kijk op de volgende site.

Wil je meer foto’s zien van de voorjaarsbeurs in Boedapest?

Hier u meer mooie foto’s zien. Alle foto’s zijn gemaakt door BFTK (de organisatoren van de markt).

Leave a Reply